Project Management

Услуги без абонамент

Счетоводна кантора Ренмарк предлага на своите клиенти от цялата страна богато портфолио от професионални счетоводни услуги, сред които може да изберете точно тези, от които има нужда вашата компания.

Вие сте малка фирма и нямате нужда от комплексно или абонаментно счетоводно обслужване, за да върви бизнеса ви нормално?

Вие сте компания, чиято дейност не изпитва необходимост от ежедневно, целогодишно и непрекъснато използване на квалифицирани услуги?

В тези и подобни случаи, екипът ни предлага на клиента и услуги без абонамент, които се характеризират с гъвкавост, високо ниво на професионализъм и атрактивни тарифи, подходящи за всеки бизнес.

В Счетоводна кантора Ренмарк винаги можете да заявите нуждата си от еднократна услуга , свързана с вашия бизнес. При нас може да заявите еднократно счетоводна помощ при годишното си счетоводно приключване, като тарифите зависят от обема на документацията през съответната календарна година, спецификата на дейността на фирмата и ред други фактори от общ характер. При тази услуга ние изготвяме и съответно подаваме вашите годишни данъчни декларации по ЗКПО в съответната регионална служба на НАП, изготвяме и подаваме годишните ви финансови отчети към НСИ, съдействаме за публикуването на годишните ви финансови отчети към Агенцията по вписванията.

Ние ще Ви окажем индивидуална помощ и при изготвянето на годишната данъчна декларация  по смисъла на чл.50 от ЗДДФЛ.

Можете да ни потърсите и в случаи на издаване на удостоверения за наличието или липсата на задължения, издаване на удостоверения за актуално състояние от Агенцията по вписванията, както и при регистрацията или дерегистрацията на фирмата си по ЗДДС.

Обикновено от тези услуги се нуждаят фирми, които не са регистрирани по ЗДДС или фирми, които нямат персонал. Използвайки еднократна услуга , тези фирми пестят от разходите за комплексни счетоводни услуги, като в същото време могат да разчитат на компетентна и качествена помощ от професионалист.

Ние винаги сме прилагали гъвкава ценова политика по отношение на предлаганите услуги, потребностите и възможностите на всеки отделен клиент, неговите индивидуални характеристики по отношение на бизнеса му.

Еднократните ни счетоводни услуги съставляват немалка и немаловажна част от богатото ни портфолио, и са едни от най-търсените от страна на определена част от бизнеса.