Business Analysis

Регистрация на фирма

Счетоводна кантора Ренмарк ООД предоставя на своите клиенти качествени счетоводни услуги и финансова консултация, които да бъдат от помощ в бизнеса за всички търговци, особено в днешните условия на ожесточена конкуренция.

Ако вие искате да започнете собствен бизнес или да разширите съществуващия то вие имате нужда от добър счетоводител с индивидуален подход. Ние ще регистрираме фирмата ви безплатно и ще ви консултираме за най доброто за вас решение от юридическа и данъчна гледна точка.

Ние от Счетоводна кантора Ренмарк ще ви консултираме за тънкостите на това как се регистрира новата фирма, как да се обединят вече съществуващи дружества, как да се справите в тънкостите на  Българския търговски закон, според който може да избирате от различните видове дружества, най-подходящи за вашия бизнес.

Заедно с вас ще изберем най-подходящия тип на фирмата за вашите нужди и ще ви сътрудничим с подготовката на нужната за това документация.

В работата си ние стриктно спазваме българските законодателни норми, като в същото време не се страхуваме да предложим на клиента иновации и нестандартни решения, отговарящи на строго индивидуалния ни подход към всеки отделен ангажимент.

Преди да пристъпим към самата регистрация на фирмата, ще обсъдим всички възможности с оглед на данъчното, както и на осигурителното законодателство. Ще подготвим пълния набор от нужни документи и ще ви окажем помощ при откриването на набирателната сметка и посещението ви при нотариус. Екипът ни има ангажимент и към подаването на документацията в Търговския регистър, както и при изработването на новия ви фирмен печат и то напълно безплатно*.

С наша помощ вие можете бързо, лесно и удобно да регистрирате всеки вид фирма в съответствие  с изискванията на Търговския закон. Ще ви съдействаме в регистрацията на ЕТ/Едноличен търговец/, АД  /Акционерно дружество/, ООД /Дружество с ограничена отговорност/, ЕООД /Еднолично дружество с ограничена отговорност/, СД /Събирателно дружество/ или ДЗЗД /Дружество по Закона за задълженията и договорите/.

Ние  ще бъдем до вас на всеки етап от процедурата по регистрацията на фирмата със своите професионални съвети, съдействие и консултация по всеки един от проблемите, които ви вълнуват в конкретния случай..