Process Improvement

Административни услуги

Счетоводна кантора Ренмарк предоставя на своите клиенти квалифицирани счетоводни и административни услуги на територията на цялата страна. Обърнете се към нас и ние вместо вас ще се наемем с неотложните, сложни или досадни административни ангажименти, което ще ви спести човешки ресурс, нерви, време и пари. Нашият приоритет в това отношение е да поемем като независима и специализирана външна фирма всички административни услуги, които вие ни възложите, за да можете самите вие да се съсредоточите върху развитието и ръководенето на бизнеса си.

   Административните ни услуги покриват всички аспекти от дейността на една фирма, както и в частта с нейната вътрешна дейност, така и при взаимодействието и с клиенти, местни и държавни администрации, браншови организации и т.н.

   В хода на предоставяната от нас услуга, ние ще ви консултираме подробно и относно всички процедури, срокове и документация, касаещи вашата основна дейност или конкретните ви нужди в дадена ситуация.

Ако сключим с Вас договор за абонаментно счетоводно и административно обслужване, ние сме в състояние да поемем веднага и то напълно професионално и квалифицирано редица административни дейности, с което ще намалим в максимална степен административната тежест върху вашия персонал. Сред тях са събирането на ежедневната документация от Вашия офис, електронното банкиране, подаването на документация към институциите, местните и държавни администрации, издаването на удостоверения за липсата на данъчни тежести, фактуриране, архивирането, преводи и много други. Ние можем да Ви предоставим адрес, електронна поща и дежурен телефон за поддържане на връзка с всички органи на администрацията, касаещи пряко дейността на вашата компания.

   Нашата основна дейност е в областта на счетоводството, но извършените от екипа ни административни услуги обикновено са свързани именно със специализираните ни счетоводни услуги, в което е и нашата сила.

  Ако времето е пари, то вие ще спечелите много, наемайки административните услуги на Счетоводна кантора Ренмарк, което време можете да пренасочите в по-печеливши и градивни дейности на вашата фирма.

Потърсете ни сега и се съсредоточете върху развиването и налагането на собствения си бизнес, докато ние се грижим строго професионално за вашите административни ежедневни нужди!